Post by coekingdozulte on Mar 5, 2022 18:35:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Transformers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Transformers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ admin panelini aktivləşdirin ▞▞▞
▞▞▞ AB Transformers 2022 version ▞▞▞
yaxşı oyun amma qrafika bir az yaxşı olmalıdır
Bu, başqa simvoldan sonra başqa bir simvolun kilidini açmağa imkan verir
Yaxsi oyundur
Çox əla gözəl
Çox əyləncəlidir, amma reklamlar və oyun valyutasına ehtiyac məni bir az bezdirir
Bu super heyrətamiz oyunu bəyənirəm, onu telefonumda oynayıram!!BTW, istərdim ki, RPG hələ də yaradıcının video oyun şirkətinin adına toxunduqdan sonra Google Play Store səhifəsində olardı. Mən ora gedəndə Rovio Entertainment Corporation-ın möhtəşəm RPG oyununu göstərmir.
Axşamınız xeyir, Rovio, bilmək istərdim ki, niyə yeni yeniləmə ilə oyunçuların bütün vaxtlarını və işlərini oğurladınız. Yeni yeniləməniz bütün energetikləri, eləcə də müşayiətlər üzrə əlavələri əsas səviyyəyə qaytardı. İndi biz yenidən başlamalıyıq. İki rəqəmli səviyyələrdə öz əlavələrini əlavə edən oyunçularınız var, lakin indi Səviyyə 1-ə qayıdırlar. Bu, oyunçular üçün necə ədalətlidir? Emp qabiliyyəti olan bəzi TF indi işləmir. Bu, oyunçular üçün necə ədalətlidir? Hörmətlə, Xoşbəxt Oyunçu Deyil.
Tktlt
Oyun əyləncəlidir. Lakin, bir çox başqaları kimi, əlavələr həddən artıq çoxdur və bəziləri sonsuzdur və qaranlıq bir şey üçün xüsusi bir şey oyunu yenidən başlatmağa məcbur edir.
Stunt Car Extreme Lenktynės luo
Qəşəng oyundur super☺☺👍👍
Çox gözləmək. Daim fasilələr verməlisiniz, bu, həqiqətən, bezdiricidir
Bu, standart azmış oyunundan çox fərqlidir. Amma əyləncəlidir
Çox məlumat tələb edir və bunu əldə etmək üçün bütün digər proqramlarımı silməli oldum, bəli 😡😠🖕 Amma oyunun özü pis deyil və çoxlu əlavələrin görünməsini istəmirsinizsə, proqramınızı söndürün. internet.
Hiss edirəm ki, Heatwave tipli Transformatorlar raket müqavimətinə malik ola bilər: hər dəfə vurulduğunuz zaman hər hansı bir yerə atəş açmaq çox bezdiricidir və siz buna kömək edə bilmirsiniz. Həmçinin, bir neçə dəfə Astrotrain bir quruluşa görə mağaralarda bağlandı və mən nəqliyyat vasitəsi rejimində heç bir problemlə keçə bilərəm, lakin bu, səviyyələrin qurulduğu zəif prosedur nəslini göstərir. Və daha estetik tərəfdən: LÜTFƏN ŞABLONDAN istifadə etməyi dayandırın! Darıxdırıcı və qeyri-adi hala gəldi
Ciddi!!! Bu proqramla ne edirsen!!! Bu işləyir və sonra işləmir, bütün çılğın reklamlar və bütün lazımsız yeniləmələrlə kifayətdir!!! Heyran deyil və sonra məni əvvəlinə yükləyir!!!
Mən 6-ya çatana qədər səliqəli idi (15 dəqiqəlik oyun kimi). Proqramı bağlasam və yenidən başlasam belə, "xarakteri fərdiləşdirmək" bölməsindən çıxmağıma icazə verməyəcək... Bu, məni dərhal həmin ekrana qaytarır. Oh, bu, məncə, əyləncəli 15 dəqiqə idi.
Gözəl oyun! Oynamaq çox əyləncəlidir və inanılmaz qrafika, lakin müharibə keçidində kilidi açmaq üçün çox şey yoxdur və məncə, bunu hamının eyni şeyi birləşdirərək, eyni şeyi aça bilməsi üçün etmək daha yaxşı olardı, lakin ödəməyə hazır olanlar 50 səviyyə öndə olacaq. Ümid edirəm ki, bunu nəzərə alacaqsınız.
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Incredible Rovio, mən bu oyunu sevirəm, onu 5 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki oyunu bəyənirəm, bir az problem, oyun sürətlə gedir və zirehimi itirdim. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Ümid edirəm kömək edə bilərsiz.💜🙂😊
Telefon oyunları dövründən imtina etməyə hazır olmaq haqqında. Onlar bu kimi pullu oyunlarla sizi reklamlara baxmağa məcbur etmək istəmirlər. Bir çox lənətə gəlmiş reklamlara yol. Yalnız həqiqətən oynadığınız vaxtı hesablasanız, yəqin ki, reklamlara daha çox vaxt sərf edərsiniz. Bu oyun ona görə pisdir.
Çox əyləncəli! Oyunu tamamlamaq üçün yolunuzu işləyin! Yaxşı qrafika. Mən reklamlardan razıyam! Və çox yaxşı nəzarət!
Mən bunu kiçik olanda oynadığım ən yaxşı oyundu və mən ona təzə qayıtdım və daha yaxşı oldu və oynamaq həqiqətən də əyləncəlidir. Üstəlik o, oflayndır, ona görə də istənilən yerdə oynaya bilərsiniz. Oyun üslubunun dəyişdirilməsi ən yaxşı seçimdir. 10000% tövsiyə edirəm ✓
AB Transformers Arkādes spēles munf
Mən bunu çox bəyəndim
8 yaşından bəri bu oyun işləyir və heyrətamizdir 👏 ona görə də yaradıcılar bunu görürsə, lütfən bu oyunu yeniləyin
👍👍👍👍👍👍
Mən bu oyunu beş ildən çox sadiq oynadım, lakin yeni yeniləmə təhqirdir. Ödənişli personajlar, heç bir kompensasiya olmadan silinən təkmilləşdirmələr və sınmış qənimət sistemləri - bu, böyük təxribat olmaqdan əsəbiləşən ödənişli oyun təcrübəsinə çevrildi. Yükləməyin, əsas keçidi əldə etməyin və vaxtınızı itirməyin. Tərtibatçılar açıq-aydın oyunçulara hörmət etmirlər, buna görə də onları mükafatlandırmayın.
Tam nəzərdən nə baş verdiyini udmaq, burada niyə bunun pis olduğunu söylədiyimi izah etdim.73 transformator onlardan bəziləri 24 səviyyəyə yüksəldilib 60 milyon sikkə 1,3 milyon minion donuz 5000 kristal avtomatik təkmilləşdirmədən sonra hamısı yoxa çıxdı, buna görə də hələ də SUCKS
Bu oyun heyrətamiz aşağı qətnamə qrafikasına malikdir. Bunu görəndə qusdum. Qeyd: Son sınaq: 1/10/20.
Əvvəllər hər gün oynayırdım, amma bu yaxınlarda onu oynamağa başlayanda ekran dəfələrlə deyirdi ki, internet bağlantım olsa da yükləmə uğursuz oldu və davam et düyməsini sıxdığımda irəliləyişimi yenidən başladı. Mən bu problemi həll etmək üçün bu proqramı yenidən endirməyə çalışdım, lakin o, geri qayıtmağa davam edir. Facebook bağlantısı da kömək etmir. Mən faktiki olaraq 182-ci rütbəmi itirmişəm, lütfən, bu rovionu düzəldin🙁
Oyunu çox bəyənirəm, ona 2 ulduz verirəm, çünki o, geridə qalır və çox yavaş işləyir. Oyun oynadıqca yaxşılaşmır. Bunu düzəldə bilsəniz, ona 5 ulduz verə bilərəm. Mənim də oyunu bəyənən başqa dostlarım var, lakin yavaş oyun təcrübəsi səbəbindən onu sildilər
Mən kiçik olanda bu oyunu oynamağı xoşlayırdım, əmim oğlu ilə oynayırdım və indi bu oyunu yenidən oynaya bilməyim sadəcə xatirələri yada salır, amma çox ləngiyir. Səbəbini bilmirəm, amma lütfən, gecikməni yeni yeniləmə ilə düzəldin.Bundan başqa oyunlar hələ də köhnə günlərdəki kimidir
İNANILMAZ! 0 gecikmə, demək olar ki, heç bir reklam yoxdur, mən bu oyundan asılıyam
Həqiqətən əyləncəli idi, amma bu son yeniləmədən sonra oyunun xarab olduğunu hiss edirəm. Olduğu kimi yaxşı olan bir şeyi sındırmaq yaxşı işdir
Vay Oğlum Sevginin Oyunu O, qəzəbli quşları oynamaq istəyirdi, lakin bu oyunu tapana qədər heç birini bəyənmədi. Bu oyunu 5 ulduzlu etmək üçün onu sevir
Bu pis deyil, çünki bütün digər oflayn oyunlar sürüşmür və 3D-dir. O, həmçinin yavaş hərəkət, nasazlıqlar və yanlış fon rəngi üçün yaxşı deyil. Onu daha real etmək üçün dəri rəngini dəyişdirin. Dəri plastik kimi görünür. Buz plastik kimi görünür. Bunu daha məntiqli etmək üçün daha çox elmi əsaslı arxa plan hekayələri verin. .Əgər bu Transformerlərdirsə, siz deyirsiniz, enerji yığan maşın, insanın transforniuma hərisliyi, liderlik matrisi, digər primes kimi fon hekayələrini daha çox əlaqələndirin.
Bu yaxşı uşaqlıq oyunudur, ona görə də onun 5 ulduzu deməkdir
Bu mənim üçün kifayət qədər yaxşıdır, lakin bir neçə il əvvəl mən bu oyunu oynamışam və onu sevmişəm. İndi 2021-ci ildə geri qayıdanda, Wi-Fi-dan istifadə edəndə və istifadə etməyəndə həmişə geridə qalır.
Bu, yəqin ki, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı transformator, qəzəbli quş oyunlarından biridir! sadəcə məni bot kimi göstərən bir bot deyil lol